Σχετικά με εμάς

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ «ΟΛΒΙΟΝ»

Αποδράστε στην Καλλιθέα, σε έναν τόπο μαγικό και ζήστε ένα τέλειο μείγμα πολυτέλειας και άνεσης στην Χαλκιδική, γιατί σαν τη Χαλκιδική, δεν έχει!

Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Η Εβίτα και ο Βαλάντης, ένα νεαρό ζευγάρι, ίδρυσαν αυτό το μικρό και φιλικό κατάλυμα το 2021. Η ιδέα για την ίδρυση αυτού του άνετου boutique hotel γεννήθηκε από την αγάπη των ιδιοκτητών για το στυλ, την τέχνη και τη βαθιά εκτίμηση της ομορφιάς σε όλα τα σχήματα και τις μορφές. Ο χώρος εμπλουτίστηκε με τροπική μινιμαλιστική αισθητική, αντλώντας έμπνευση από το γύρω τοπίο και τη σύγχρονη ελληνική αρχιτεκτονική.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης σε ένα μέρος που συνδυάζει απόλυτη χαλάρωση, φυσικά στοιχεία, χειροποίητες πινελιές και αυθεντική φιλοξενία, προσφέροντάς σας ένα θερμό καλωσόρισμα σε ένα «σπιτικό» και φιλόξενο περιβάλλον. Θέλουμε να εμπνεύσουμε, με αρχιτεκτονική κοσμοπολίτικη αλλά και προσγειωμένη, και με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες εκθέσεις τέχνης φιλοδοξούμε να εμπνεύσουμε ένα αίσθημα φρεσκάδας. Η διατήρηση του περιβάλλοντος είναι επίσης ζωτικής σημασίας για εμάς, γι' αυτό έχουμε επενδύσει στη δημιουργία ενός φιλικού προς το περιβάλλον κτιρίου με ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ

Το ξενοδοχείο χρησιμοποιείται επίσης ως χώρος που παρέχει στους τοπικούς καλλιτέχνες την ευκαιρία να παρουσιάσουν και να πουλήσουν τα έργα τους. Κάθε σουίτα έχει ένα μοναδικό στυλ τέχνης, με διαφορετικές υφές και χρώματα και κάθε έκθεμα συνδέεται με τον καλλιτέχνη με πληροφορίες για το έργο του. Καθώς τα έργα είναι προς πώληση, οι πίνακες ή τα χειροτεχνήματα θα αντικαθίστανται από νέα, πράγμα που σημαίνει ότι τα δωμάτια δεν θα είναι ποτέ τα ίδια, όσες φορές και αν επιστρέψετε σε εμάς!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ OLVION;

Σε ελάχιστη απόσταση από την τυρκουάζ παραλία της Καλλιθέας , αλλά και προσφέροντας ένα υπέροχο pool bar με ποικιλία από σνακ και ποτά, το "Olvion Luxury Living" αποτελεί την τέλεια σύγχρονη όαση για ειδυλλιακές διακοπές στη Χαλκιδική. Αφήστε μας να σας χαρίσουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες, εκλεκτική μινιμαλιστική διακόσμηση και να σας δείξουμε την έννοια της αληθινής ελληνικής φιλοξενίας στα καλύτερά της!